HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Kiezen voor VELUX balkonvensters in je huis

Geplaatst op 23/06/2019 door love2bemama


Genieten van uitzicht en licht

Zoals ik al zei kijken wij uit over het water, het kanaal en de weilanden. Omdat ons uitzicht zo fantastisch is wilden we hier ook optimaal gebruik van maken. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het bouwen of kopen van een huis maar we hebben veel aandacht besteedt aan ons uitzicht. We hebben ons huis op een terras laten plaatsen zodat deze hoger ligt en ook hebben we veel nagedacht over het plaatsen van de ramen in huis. We wilden het uitzicht optimaal benutten en veel natuurlijk lichtinval. Niet alleen beneden maar ook boven; op onze slaapkamer, de kinderkamers en op de zolder van de garage. We hebben dus veel ramen!

Uitzicht vanuit de kinderkamers

De oudste twee kinderen slapen op zolder en hebben daar helemaal een fan-tas-tisch uitzicht! In eerste instantie wilde we ‘gewoon’ twee dakramen plaatsen maar toen we daar over na gingen denken kwamen we tot de conclusie dat je dan vanuit de slaapkamer helemaal niet goed naar buiten kunt kijken. Zo zonde! In onze gesprekken met de aannemer kwam deze met het idee om een aantal VELUX CABRIO® balkonvensters te plaatsen. Ik had hier nog nooit van gehoord maar toen ik eenmaal zag wat het was, was de beslissing snel gemaakt. Deze moesten er komen!

Lees verder op www.love2bemama.com