HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Tips van moeders: hoe ga je om met gamen?

Geplaatst op 09/06/2019 door love2bemama


Gamen? Snel internet is wel handig!

Voordat ik de tips van andere moeders ga opnoemen wil ik nog even dit kwijt. Tijdens mijn research kwam ik erachter dat het steeds populairder is om games te streamen. Super handig want zo hoef je niet steeds een game aan te schaffen. Tijdens het streamen is het wel van belang dat je goed internet hebt. Neem bijvoorbeeld een internet abonnement bij KPN. De kwaliteit van het internet is dus zeer belangrijk. De online game streaming diensten worden aangeboden door Stadia en Apple. Wanneer jouw kind dus weer een nieuwe game wil zou ik zeker checken of zij deze game als stream aanbieden. En… vergeet niet je internetverbinding te checken anders krijg je gefrustreerde kinderen (wat ik trouwens heel goed snap want niets is zo irritant als slecht internet).

6 tips van moeders: hoe ga je om met gamen?

En nu ga ik door met de tips van andere moeders. Hoe gaan zij nou om met het gamegedrag van hun kinderen om het in balans te houden? Onderstaande tips zijn ingestuurd door moeders. Kijk vooral welke tip jij het beste (of niet) kan gebruiken. Wil je weten hoe wij omgaan met iPad gebruik? Daarover heb ik al veel geschreven. Wellicht heb je hier ook wat aan.

Lees verder op www.love2bemama.com