HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Basisrcecept voor American Pancakes

Geplaatst op 11/06/2020 door UitPaulinesKeuken

Met dit basisrecept voor American pancakes bak je vanaf nu de lekkerste Amerikaanse pannenkoeken die er zijn. We vonden het wel weer tijd voor een fijn basisrecept op de blog. We merken dat jullie dit leuk vinden om te lezen en te proberen, dus we zullen nu met regelmaat een basisrecept delen. En vandaag is het basisrecept voor American pancakes aan de beurt. Van die heerlijke, fluffy, dikke pannenkoeken. Totaal anders dan de Hollandse platte, dunne pannenkoek, maar zeker niet minder lekker.

Wat is nou het verschil tussen American pancakes en de Hollandse versie? In de ingrediënten zie je niet heel veel verschillen. Maar dat kleine beetje bakpoeder, dat doet het ‘em. Door het bakpoeder gaat het beslag rijzen en krijg je dus van die lekkere, fluffy pancakes. Dat is het enige verschil. Je kunt eventueel ook karnemelk gebruiken in plaats van melk. Je kunt de american pancakes serveren met wat maple syrup, maar je kan natuurlijk ook lekker rood fruit toevoegen. Of nutella en banaan. Net wat jij lekker vindt. Sla dit recept voor American pancakes op in je favorieten, zodat je het altijd bij de hand hebt.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl