HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Bestaat er medicatie om sneller zwanger te worden?

Geplaatst op 01/06/2020 door love2bemama

Zwanger raken gaat meestal niet vanzelf, maar voor veel ouders is het een regelrechte nachtmerrie als zwanger worden niet lukt. Bij iedere mislukte poging zien deze stellen hun toekomstbeeld per maand veranderen. Gelukkig is er vandaag de dag veel mogelijk en is er medicatie om sneller zwanger te worden op de markt om stellen met vruchtbaarheidsproblemen bij te staan. 

Kinderwens bespreken

Wanneer je graag kinderen wil bespreek je deze kinderwens eerst met je partner. Als je op één lijn zit besluit je samen te stoppen met de pil of andere anticonceptie die jullie gebruiken. Daarna gaan jullie proberen om zwanger te worden. Maar zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bestaat er ook medicatie om zwanger te worden? En zo ja, wanneer gebruik je deze medicatie? Dat vertellen we jou in deze blog!

Foliumzuur voedingssupplement zwangerschap

Als je besloten hebt om voor een kindje te gaan dan is het aan te raden om, voorafgaand en tijdens je zwangerschap, foliumzuur te slikken. Foliumzuur, oftewel vitamine B11, is een van de weinige vitamines waarvan we niet altijd genoeg binnenkrijgen.