HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Hoe vind je je eigen weg?

Geplaatst op 01/06/2020 door NiceDay

Je studententijd wordt ook wel het begin van het echte leven genoemd. De grote wereld ligt plots aan je voeten, er wordt  beroep gedaan op je zelfstandigheid en je hebt er ineens allerlei verantwoordelijkheden bij. Dat kan spannend zijn!

Balans

Zelf bepalen wat je eet, geen ouders die zeggen hoe laat je thuis moet zijn en de rommel ruim je wel op als je er zin in hebt. Het leven lijkt ineens een feestje. Die vrijheid is iets wat velen als fijn ervaren, maar het brengt ook een valkuil met zich mee. Het kan namelijk ten koste gaan van je gezondheid. De continue lading aan groenten die je moest eten, het op tijd naar bed gaan en het schoonhouden van je kamer hadden namelijk een functie die je misschien pas ontdekt als je er alleen voor staat. Het onderhouden van een gezonde leefstijl is net zo belangrijk als het genieten van het leven. Elke dag pizza klinkt misschien leuk, maar het is natuurlijk niet zo gezond (plus, het gaat op den duur vervelen!). 

Lees verder op www.HaveANiceDay.com