HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Leuke en educatieve 10 minuten spelletjes voor kleuters

Geplaatst op 29/06/2020 door love2bemama

Wat zijn leuke 10 minuten spelletjes voor kleuters? Spelenderwijs leren is goed voor (jonge) kinderen. En veel van het spel waar kinderen bepaalde vaardigheden mee opdoen leren ze buiten in een groep of op school. Er zijn echter ook een tal van spelletjes die je als ouder met je kind kan doen. Spelletjes met een lange zit zijn natuurlijk leuk en best gezellig, maar er bestaat altijd het risico dat vooral je jongere kind zijn aandacht er niet helemaal bij kan houden. Niet te vergeten dat het door het drukke dagelijkse leven gewoonweg niet mogelijk is om als ouder een uur aan het ‘spelen’ te gaan. 

Gaat je kind bijna naar school? Ben jij voorbereid op de basisschool? Er zijn altijd dingen die je niet verwacht als je kind naar de basisschool gaat, bereid je daarop voor. Misschien gaat je kind al naar school en heeft je kind extra uitdaging nodig of vindt hij het leuk thuis extra spelletjes te doen. Gelukkig zijn er genoeg spelletjes die je met je kind kan doen die iets minder tijd in beslag nemen. Leuk als voorbereiding, voor tussendoor en voor de ontwikkeling van je kleuter.

De leukste 10 minuten spelletjes voor kleuters in dit blog.

Lees verder op www.love2bemama.com