HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

18 Simpele tips om meer stappen te zetten

Geplaatst op 07/06/2021 door optimavita

Ik merk dat veel mensen tegenwoordig bezig zijn met de hoeveelheid stappen die ze zetten op een dag. Begrijpelijk, want een stappenteller kan je onwijs stimuleren om meer te bewegen, dat merk ik ook bij mezelf. Om meer stappen te zetten, hoef je echt niet direct een lange wandeling te maken. Door de 18 kleine tips hieronder uit te voeren, krijg je op een hele simpele manier meer beweging!

Belangrijk…

Wat belangrijk is om in gedachten te houden, is dat een stappenteller niet heilig is. Vrijwel allemaal hebben ze een (kleine) afwijking van de waarheid. Ook meten ze bepaalde beweging niet of nauwelijks. Fietsen levert je bijvoorbeeld geen extra stappen op, terwijl het toch echt beweging is! Gebruik een stappenteller dus niet als doorslaggevend meetinstrument dat bepaalt of jij wel of niet voldoende beweegt, maar meer als leuke gadget die je kan stimuleren om net een beetje meer te bewegen. Dat is niet alleen heel gezond voor je lichaam, maar het heeft ook mentaal heel veel voordelen!

Lees verder op www.Optimavita.nl