HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

8 Simpele dingen waar ik van geniet in de zomer

Geplaatst op 03/06/2021 door boostyourhealth

Het voorjaar is alweer in volle gang en de zomermaanden komen er ook alweer aan. Ondanks dat het, als je nu naar buiten kijkt, wel bijna herfst lijkt kan ik al ontzettend genieten van de langer wordende dagen en de iets oplopende temperaturen. Maar er zijn nog meer simpele dingen waar ik heel erg blij van wordt deze en komende periode. Ik deel ze in deze blog.

  • Niets is zo lekker dan de was buiten te kunnen drogen. Ik woon op een appartement en ik heb geen droger in huis. In de herfst en winter moet ik mijn wasrek dus binnen in mijn kantoor opzetten. Maar zodra het mooi weer is gaat het wasrek naar buiten. De geur van wasmiddel, frisse buitenlucht en het windje wat er overheen is gegaan maakt de was gewoon perfect.
  • Als ik nu wakker word, dan word ik wakker met het licht dat door de gordijnen piept en fluitconcerten van de vogels. Mijn ochtenden beginnen vaak tussen 05.30 uur en 06.00 uur en in de wintermaanden heb ik echt het idee dat ik midden in de nacht buiten loop. Dat is nu niet meer. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl