HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

8 simpele manieren om (meer) plasticvrij te leven

Geplaatst op 08/06/2021 door BedRock

Gister schreven we nog hoe 20 bedrijven in de wereld verantwoordelijk zijn voor wel 50 procent (!) van al het plasticafval ter wereld. Dat is om verdrietig van te worden. Hoewel het de grote bedrijven zijn die ons plasticgebruik stimuleren, hebben we uiteindelijk zélf in de hand hoeveel plastic we consumeren en weggooien. Daarom een simpele doch effectieve guide om per direct minder plastic te gebruiken. Want dat hoeft helemaal niet lastig te zijn!

Het is goed om te weten dat we niet tegen plastic zijn, maar wel in de mate waarin en de manier waarop we het gebruiken. Plastic is immers een ontzettend goed en sterk materiaal, maar er is al meer dan genoeg van op de wereld en dat kunnen we beter op een slimme manier hergebruiken dan steeds nieuw plastic gebruiken voor slechts één keer.

Hoog tijd om bewust naar ons plasticverbruik te kijken en te onderzoeken hoe we het sterke materiaal op een slimme, duurzame en effectieve manier kunnen blijven gebruiken.

Lees verder op www.BedRock.nl