HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Asperges met radijs

Geplaatst op 08/06/2021 door KokenmetKarin

Ja, ik hoor jullie wel mopperen. Het is alweer juni, over drie weken is het seizoen voorbij en waar blijft Karin met haar nieuwe aspergerecepten? Daarom deze week meteen een aantal aspergerecepten achter elkaar. Lekker heel anders dan anders.

Om te beginnen asperges met radijs en mierikswortelsaus. Asperges met radijs, hoe verzin je het? Nou kijk. Recepten ontstaan meestal toevallig, omdat je dingen hebt waar je vanaf wilt en vervolgens gaat kijken wat er nog meer rondslingert voor erbij. Dat is voor mij de essentie van koken: creatief bezig zijn met dankbaar (lees: opeetbaar) resultaat en intussen kom je mooi van je rotzooi af ook. Ik kan er niet bij dat wij gemiddeld nog steeds per persoon veertig kilo voedsel per jaar weggooien. Aan mij zal het niet liggen, mijn motto is: overal valt nog wel wat van te maken. Ik had nog radijs in huis en geraspte mierikswortel in de vriezer. Dus voilà.

O, en nog even over de hoeveelheid asperges. Wij eten hier thuis een pond asperges met z’n tweeën, maar er zijn ook mensen die een pond per persoon rekenen. Dat moet u zelf maar uitvogelen.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl