HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Asperges met tahin

Geplaatst op 09/06/2021 door KokenmetKarin

Nooit niks weggooien mensen. Vandaag nog een keer een recept met asperges en radijs, puur omdat ik die allebei over had. Alleen maak ik er nu natuurlijk iets geheel anders mee dan het recept van gisteren.

Dit keer toevallig een vegan variant, en dat komt goed uit, want daar kreeg ik net weer een vraag over per mail. Nu wil het geval dat ik wel meer verzoeken krijg. Over vleesvrij, glutenvrij, koolhydraatvrij, lactosevrij, koemelkvrij of notenvrij. Of het eens een keer zonder knoflook mag, want dat doe ik ‘werkelijk altijd overal’ in. Waarom altijd room en nooit eens amandelmelk/rijstemelk/havermelk? En kan er ook eens een recept uit de slowcooker/snelkookpan/hooikist/airfryer?

Gezemel? Integendeel! Ik ben blij met alle respons op mijn recepten, het geeft aan dat koken leeft en daar doe je het als receptenschrijver allemaal voor.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl