HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Brainfood Smoothies by Charlotte Labee

Geplaatst op 10/06/2021 door boostyourhealth

Wij zijn hier thuis dol op smoothies, maar soms wordt het wat eentonig en kunnen we moeilijk nieuwe variaties bedenken. Het nieuwe Brainfood Smoothie boek is daarom een uitkomst. Je kunt namelijk niet alleen genieten van smoothies, maar je komt ook alles te weten over gezonde voeding voor de hersenen. De smoothies in het boek zijn ook vol met de juiste voeding voor de hersenen en hoe fijn is het om met heel het gezin te genieten en tegelijkertijd verder aan je gezondheid te werken. Lees verder en ik laat je kennismaken met dit inspirerende boek!

Je darmen en hersenen werken samen

De stoffen die in je hersenen terechtkomen, bepalen onder meer je gevoelens, gezondheid en ontwikkeling. Je darmen verteren jouw voedsel en zorgen voor de opname van voedingsstoffen en het aansturen van de hersenen. De hersenen en darmen staan continue met elkaar in verbinding. Dit wordt ook wel brain-gut connection genoemd.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl