HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Dit is hoe vaak je je handdoek nou echt kunt gebruiken voordat hij de was in moet

Geplaatst op 01/06/2021 door happyinshape

Er zijn twee verschillende kampen: de één gaat douchen, droogt zich af en gooit daarna direct de handdoek in de wasmand. De ander gebruikt 'em een maand en vindt het dan wel tijd om haar handdoek eens te wassen. Maar wat is nou de juiste manier?

Zoals met zoveel dingen, ligt de beste aanpak een beetje in het midden. Direct na het afdrogen je handdoek in de wasmand gooien hoeft niet. Je komt net uit de douche en bent als het goed is dus schoon. Er kunnen wat huidbacteriën op de handdoek achter blijven, maar echt vies wordt je handdoek niet. Wel is het goed om direct na het gebruiken van je handdoek te zorgen dat deze goed op kan drogen. Hang ‘m dus op, en gooi je handdoek niet verfrommeld in een hoek. Als je handdoek niet goed kan drogen, creëer je namelijk de perfecte omstandigheden voor die huidbacteriën om zich te verspreiden op de handdoek. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Lees verder op www.Happyinshape.nl