HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Geniet van jouw natuurlijke schoonheid met YU Elements

Geplaatst op 30/06/2021 door boostyourhealth

Huidverzorging is voor mij vanaf kinds af aan al ongelooflijk belangrijk. Vroeger had ik extreme eczeem in mijn gezicht, hals, handen, armen en benen. Mijn moeder heeft wat afgesmeerd. Vanaf mijn twaalfde heeft een pittige behandeling en hormoonverandering ervoor gezorgd dat mijn eczeem rustiger werd. Maar nog steeds heb ik een aantal keer per jaar een nare flare-up. Het juist verzorgen van mijn huid is dus essentieel. Ik kan niet zomaar alles gebruiken, en moet ALTIJD de ingrediëntenlijst bekijken. Want dat iets natuurlijk is, wilt niet zeggen dat het geschikt is voor iedere huid. Ik ben namelijk voor heel veel bomen, vruchten en pollen allergisch en een natuurlijk extract in een product waarvoor ik allergisch ben geeft 100% reactie bij mij. Ik ben dan ook heel blij dat ik met jullie mijn bevindingen kan delen over YU Elements. Een natuurlijk holistisch merk waarop mijn huid erg fijn heeft gereageerd. Lees je mee?

Als ik nieuwe beauty producten mag testen dan ben ik altijd enorm enthousiast en huiverig. Ik heb wel eens producten getest die mij hebben doen veranderen in een zombie. Toen ik twee producten van YU Elements mocht uittesten ben ik goed gaan kijken wat bij mij en mijn huid zou passen. En ik kan je zeggen, ik ben na ruim 3 weken testen enorm enthousiast.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl