HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Heerlijk ontspannen douchen met de nieuwe SKOON Solid Shower Bars

Geplaatst op 03/06/2021 door boostyourhealth

Mijn ultieme me-time moment is als ik een heerlijke douche neem en geniet van fijne natuurlijke producten. Met een gevoelige huid is het belangrijk om goed te kijken waar je huid wel of niet goed op reageert. Nadat we mochten kennismaken met de SKOON Solid Shampoo Bars, waren daarom heel benieuwd naar de werking, geuren en het gebruik hiervan. Maar niets is minder waar, de geuren zijn fantastisch, de zeep zijdezacht en ook geschikt voor een gevoelige huid en het gaat heel lang mee. Kortom hier wil je alles van weten, lees je mee?

Van Nederlandse bodem

SKOON Cosmetics is een merk van Nederlandse bodem met persoonlijke verzorgingsproducten die volledig plantaardig zijn en gebruik maken van 100% natuurlijke ingrediënten. Na de heerlijke SKOON Shampoo Bars hebben ze nu ook heerlijke Solid Shower Bars als aanvulling om jezelf heerlijk en natuurlijk te wassen onder de douche.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl