HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Help, ik val niet af! – Vivian Reijs

Geplaatst op 02/06/2021 door boostyourhealth

Steeds vaker komt het voor dat vrouwen moeizaam afvallen. Dit heeft met verschillende factoren te maken en deze worden uitgebreid verteld in het prachtige en inspirerende boek “Help, ik val niet af!” Fix je hormoonbalans en verlies gewicht van Vivian Reijs. Het boek staat vol met handige informatie over waarom afvallen moeilijk gaat of niet lukt. Natuurlijk deelt ze ook wat je kunt doen om dit op te lossen en kun je aan de slag met de vele heerlijke recepten. Wij vertellen je er alles over, lees je mee?

De 10 oorzaken die jouw gewicht en verbranding bepalen

Wat gelijk mijn aandacht trok in het boek is dat de 10 oorzaken die jouw gewicht en verbranding bepalen waren uitgelicht. Daarin is je bioritme heel belangrijk, deze bepaald je dag- en maandritme en dit heeft ook invloed op je gewicht. Ook insuline en cortisol spelen een grote rol als het gaat om je gewicht. Daarnaast komt oestrogeendominantie veel voor en heeft ook slaap grote invloed op je gewicht. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl