HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Ik wordt grijs en zo verzorg ik mijn haar + handige tips!

Geplaatst op 24/06/2021 door boostyourhealth

Het tij is niet meer te keren, en dat hoeft voor mij ook helemaal niet. Ik ben grijs aan het worden. Ik kan er niet meer omheen. Zowel bij mijn “bakkebaarden”, mijn slapen als bovenop mijn hoofd is het heel erg zichtbaar. Ik ben het type vrouw die haar grijze haar gewoon maar laat komen en het “ouder worden” ook op dit vlak helemaal omarmt. Maar wisten jullie dat het onderhouden van echt volledig grijs haar anders iets anders “moet” dan gekleurd haar? Ik ben in het onderwerp gedoken en kan je de volgende tips geven. Lees je mee?

De afgelopen maanden zag ik op Instagram al veel vrouwen voorbij komen die in de lockdown periode, waarin de kapsalons gesloten waren, het vergrijzingsproces omarmde. dames die besloten te stoppen met het verven van hun haren en zelf steeds een beetje meer van de onderkant van hun haren afknipte om het proces te versnellen. prachtige zilvergrijze coupes kwamen daar onder vandaan. Ik hoop dat dat bij mij ooit in de toekomst ook zo gaat zijn.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl