HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Loop op de wolken met de nieuwe ARA gympen

Geplaatst op 08/06/2021 door boostyourhealth

Op dit moment ben ik heerlijk op vakantie in Zeeland, en wat heb ik een mazzel met het weer. Eindelijk zien we na een hele lange tijd de zon weer en is het niet alleen maar regen regen regen. Waar mijn ouders (die ook mee zijn op vakantie) echte fietsers zijn, hou ik ongelooflijk van wandelen. Lekker de paden op de lanen in. Mijn ouders fietsen ergens naartoe, en ik pak de auto en loop daar een stuk, of ik ga er helemaal te voet naartoe. Een goed stel schoenen is dan wel van belang. Schoenen waarin je voeten de ruimte krijgen om te ademen en die goed de schokken van je gewicht kunnen opvangen. Ik was dan ook enorm benieuwd naar mijn nieuwe gympen van ARA shoes. Zouden deze mij kilometers kunnen dragen zonder te veel pijntjes en vermoeide voeten. Lees gauw verder!  

Het is grappig, want op de eerste dag van de vakantie was ik eigenwijs. Ik besloot heerlijk een kleine 10 kilometer te gaan wandelen op mijn oude vertrouwde gympen (die ook heel fijn zijn). Het enige nadeel van deze gympen is, is dat ze heel stug zijn en ontzettend warm. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl