HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Pak jouw sportritme weer op met de Fitbit Versa 3

Geplaatst op 10/06/2021 door boostyourhealth

Eindelijk zien we de zon wat vaker nu het voorjaar is en de zomer ook bijna in aantocht is. Ook mag je weer lekker trainen in de sportschool en is het buiten trainen met een zonnetje ook veel aangenamer. Om je sportdoelen te bereiken is het altijd fijn om wat meer hulp in huis te halen. Zo heb ik de nieuwe Fitbit Versa 3 uitgetest en ben ik heel happy met de inzichten die de zeer functionele smartwatch geeft. Zo kun je meer inzicht krijgen in je beweging, maar ook je slaap, je hartslag en nog veel meer. Ik ga je er dan ook alles over vertellen, lees je mee? 

Liefde op het eerste gezicht

Toen ik de Fitbit Versa 3 binnen kreeg was het liefde op het eerste gezicht. Het bandje was roze van kleur (heeft ook heel veel andere kleuren combinaties) en zat fijn om mijn pols. Ik kon niet wachten om van start te gaan! Echter was er één ding waar ik iets minder handig in ben en dat is het technische gedeelte. Het was dan ook even zoeken welke functies er waren en wat ik er precies mee kon. Daarom is het goed om dit even verder toe te lichten.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl