HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Verzorg je huid optimaal met de nieuwe BiomeProtect producten van Sanex

Geplaatst op 24/06/2021 door boostyourhealth

Op het gebied van huidverzorging kunnen ze tegenwoordig zoveel. Sanex heeft onlangs de prachtige nieuwe lijn BiomeProtect gelanceerd en we zijn heel erg enthousiast. De producten zijn samengesteld door deskundigen waarbij respect voor de huid en het versterken van het natuurlijke afweersysteem centraal staan. De lijn is sulfaatvrij met een minimum aan ingrediënten en zo weinig mogelijk allergenen. Lees er alles over en ontdek hoe bijzonder de BiomeProtect lijn van Sanex is!

TRIPLE-BIOTIC complex

Na 5 jaar grondig onderzoek introduceert Sanex de BiomeProtect productlijn. Deze zijn ontwikkeld met een revolutionaire technologie die direct op het microbioom van de huid werkt met een complex netwerk van meer dan 1000 verschillende soorten micro-organismen. Deze speciale TRIPLE-BIOTIC methode versterkt de huidbarrierre en beschermt optimaal tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast verbetert het de hydratatie en helpt de microbioom te versterken door de goede bacteriën te voeden en de slechte aan te pakken.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl