HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Vier de zomer met de fantastische slippers van Ipanema

Geplaatst op 11/06/2021 door boostyourhealth

Mijn allereerste paar Ipanema’s kocht ik 13 jaar geleden toen ik als reisleidster werkzaam was in Mexico. Ik leefde daar op blote voeten of op slipper. Maar als je eenmaal aan Ipanema’s bent verknocht dan wil je altijd weer nieuwe. Over de jaren die verstreken heb ik er heel wat versleten ondanks dat ze jarenlang meegaan vanwege de goede kwaliteit. Mijn Ipanema’s hebben gehiked in Curaçao, de borobodur beklommen, Las Vegas gezien, ze hebben ontspannen aan de Griekse kust en zijn in 13 jaar op nog heel veel andere plekken op de wereld geweest. Ondanks dat ik nog een fijn paar in de kast heb staan die ik enkele jaren geleden gekocht heb mag ik weer een nieuw pareltje toevoegen. Want Ipanema’s zijn zoveel meer dan “alleen” een slipper.

Ondanks dat ik het heel fijn vind om op slippers te lopen, kies ik er zelf altijd voor om de sandalen te kopen uit de Ipanema collectie. Het geeft net een beetje extra grip en het staat zo stijlvol.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl