HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Voel je goed met de heerlijke douchegels van Oliveway

Geplaatst op 13/06/2021 door boostyourhealth

Douchen voelt bij mij als loslaten, loslaten wat er die dag allemaal voorbij is gekomen en de prikkels of stress die ik ervaar op dat moment. Het is fijn om dit letterlijk van je af te laten glijden tijdens het douchen. Ik vind het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en niet nog meer uit te laten drogen door douche producten met veel slechte ingrediënten waar dit helaas wel gebeurd. Daarom kies ik sinds kort voor de heerlijke showergels van Oliveway. Die verzorgen je huid, zijn natuurlijk en geven toch dat fijne luxe gevoel dat je wilt hebben. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder, want we vertellen je er alles over! 

Creëer je eigen Home Spa

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en de tijd te nemen om lekker even een moment te nemen om in je eigen badkamer een Home Spa te creëren. Kies hierbij voor één van de verzorgende showergels van Oliveway, was je haren uitgebreid en smeer je daarna heerlijk in met bodylotion. Doe erna nog een heerlijke verzorgende dag- of nachtcrème op en je voelt je weer als nieuw. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl