HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Watertafel unicorn: neem een magische plons!

Geplaatst op 02/06/2021 door love2bemama

Watertafels zijn een geweldige manier om plezier te hebben terwijl je kind ook nog eens belangrijke vaardigheden opdoet. Als kinderen met water spetteren, gebruiken ze verschillende zintuigen zoals hun zicht, leren ze texturen herkennen en omgaan met temperatuur voelen. Ze leren ook hoe je water kunt laten stromen, een sproeier aanzet, welk speelgoed blijft drijven of zinkt en een emmertje vullen zonder over te laten lopen. Elke ouder zou dus een watertafel in huis moeten hebben. Ben jij voor de mooie dagen op zoek naar een watertafel? De watertafel Unicorn is nieuw en wordt vast een hit deze zomer!

Leren (samen) spelen met watertafel unicorn

Een watertafel is ook een leuke manier om taal- en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Een watertafel nodigt namelijk uit om samen met andere kindjes mee te spelen. Voor je peuter en kleuter het ideale moment om te leren omgaan met andere kinderen en samen een spel te spelen. Tijdens het spelen leren ze ook nog van elkaar. 

Lees verder op www.love2bemama.com