HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Weekendje weg Nederland: De leukste plekken!

Geplaatst op 26/06/2021 door love2bemama

Een weekendje weg boeken is populair, zeker nu bijna alles weer mogelijk is. De huisjes en accomodaties zijn niet aan te slepen. Mensen zoeken een plekje om even bij te komen van de drukte van alledag. Een verandering van de omgeving. Tenslotte zit het overgrote deel van Nederland nu eenmaal noodgedwongen thuis ‘opgehokt’. Iets wat op het gebied van stress, werk en relaties niet in de koude kleren gaat zitten. Een weekendje weg in Nederland is een leuke en fijne manier om als gezin te ontladen. Maar wat ga je doen?

Workation in Nederland

Je kan er tevens voor kiezen om een weekendje weg te boeken om te gaan werken. Ook dit is heel erg populair momenteel. Dit zijn de zogenaamde ‘workations’. Je doet je werk, maar in plaats van dat je dit thuis achter je saaie bureautje doet, ga je er op uit. Tijdens de lunch neem je een wandeling door de bossen en je hebt een vakantiegevoel. Iets wat sowieso wonderen doet voor lichaam en geest. Je kan ervoor kiezen om alleen te gaan of je kids mee te nemen.

Lees verder op www.love2bemama.com