HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Tips om je stress aanzienlijk te verminderen

Geplaatst op 29/06/2022 door boostyourhealth

We hameren als eerste altijd op meer bewegen en gezonder eten, maar voor een gezonde levensstijl is wel iets meer nodig dan dat. Stressvermindering staat dan ook op nummer 1! We hebben allemaal een vorm van stress, maar als dit vaker voorkomt of chronisch wordt is het belangrijk om eerst hiermee aan de slag te gaan. Maar hoe krijg je nu minder stress in deze tijd en hoe kun je met minder stress doorpakken naar een gezondere levensstijl. Wij helpen je op weg en geven 5 handige tips! Lees je mee?

Begin bij de basis

Kijk waardoor je stress krijgt en als dit een probleem of angst is kijk of dit op korte termijn op te pakken is of ervoor te zorgen dat het opgelost wordt. Indien dit niet mogelijk is op korte termijn, hoe kun je er dan voor zorgen om het meer los te laten. Schrijf alles op en kijk waar je nu staat en waar je heen wilt en of je hier misschien hulp bij nodig hebt. Begin bij de basis en kijk waar jouw stress vandaan komt en of dit op korte termijn te verminderen is.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl