HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Geniet van de nieuwe fruit theeën van Alka en geef je gezondheid een boost!

Geplaatst op 30/06/2022 door boostyourhealth

Zoals jullie weten ben ik dol op thee. Ik drink veel thee en het liefst thee welke ook bijdraagt aan een betere gezondheid. Nu komt Alka met iets nieuws, namelijk fruit theeën die er – net zoals hun andere producten – voor zorgen dat je zuur-base in balans komt. Het is een basische thee en is gemaakt van natuurlijke kruiden. Het is 100% natuurlijk en draagt bij aan een goede zuur-base balans van het lichaam. Het leuke is dat je er zelfs ice thee van kunt maken. Benieuwd naar wat de thee voor jou kan betekenen, lees dan gauw verder en maak bovendien kans op een mooi pakket!

Mild ontzurende werking

Alka fruit thee heeft een mild ontzurende werking en past perfect in een gezond, basisch leven. Verzuring is iets waar we elke dag mee te maken hebben, door schommelingen hierin kun je gezondheidsproblemen ervaren. Daarom is het goed om minder suiker te nuttigen, veel groenten te eten en matig te zijn met vlees, vis en alcohol. Ook stress en intensief sporten zorgen voor zure afvalstoffen, die we vervolgens weer moeten afvoeren uit het lichaam. Ons lichaam werkt namelijk constant aan het behouden van een gezonde zuurgraad, ook wel bekend als de pH-waarde. Hoe hoger deze waarde, hoe minder zuur het lichaam is. Een waarde van 7 of hoger noemen we basisch en is het beste voor onze gezondheid.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl