HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Rise and Shine; Hoe wordt je een ochtendmens?

Geplaatst op 28/06/2022 door boostyourhealth

Je bent in de ochtend niet vooruit te branden. Zelfs extra koffie helpt jou er niet doorheen. Je wilt je graag energiek en fit voelen in de ochtend, maar weet niet hoe je dit aan moet pakken. Je bent een echt avondmens en vind vroeg opstaan echt een dingetje. Je begrijpt niet hoe anderen zo fit en energiek wakker worden en dit voor jou onhaalbaar lijkt. Je wilt je ook zo voelen in de ochtend en weet niet hoe je hiermee aan de slag kunt gaan om dit te bereiken. Lees deze handige tips en wedden dat het je wel lukt!

Investeer in een goede nachtrust

Door iedere avond op tijd naar bed te gaan en te investeren in een goede nachtrust kom je al heel ver om vaker energiek op te staan. Dat betekent een koele kamer, een goed matras, voor het slapen gaan alvast een half uur zonder apparaten en wat extra magnesium om daarna als een blok in slaap te vallen. Mocht je veel draaien en een moeilijke slaper zijn, dan is het wellicht een oplossing om een zwaartedeken te bestellen, werkt ideaal en is heel fijn. Door structureel een vaste tijd naar bed te gaan en minstens 7-8 uur te slapen, zorg je ervoor dat je energieker op staat en staat de mogelijkheid om een ochtendmens te worden je zeker niet meer in de weg.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl