HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

VEGA 2e druk

Geplaatst op 29/06/2022 door KokenmetKarin

Vanaf nu ligt ‘ie gelukkig eindelijk weer overal in alle boekwinkels: mijn nieuwe kookboek Vega zónder pakjes & zakjes. De tweede druk, in verse stapels.

Het boek verscheen half april, en was binnen no time uitverkocht. Wegens papiertekorten deed de herdruk helaas langer op zich wachten dan normaal, waardoor het boek bijna een maand niet leverbaar was. Oeps…

Met smart werd er dan ook uitgekeken naar de herdruk, maar gelukkig, zojuist zijn de dozen weer afgeleverd in het hele land! Sterker nog, omdat er al zoveel reserveringen waren, is de tweede druk bij voorbaat ook al voor de helft uitverkocht. Maar geen nood, met vooruitziende blik was er ook al een derde druk besteld, die verschijnt al op 5 juli. Omdat ook daarvan de helft intussen al is gereserveerd, is er intussen aan de drukker ook opdracht gegeven voor een vierde druk. Popperdeflop, nietwaar?

Ik ben echt blij verrast en apetrots dat zoveel mensen behoefte blijken te hebben aan een lekker doodgewoon boek over eten zonder vlees of vis. Niks geen moeilijk gedoe met obscure ingrediënten. En knutselvoer in de vorm van industriële vleesvervangers heb je er ook al niet voor nodig. Welnee, gewoon lekkere bordjes vol groente, peulvruchten, noten, paddenstoelen en niet te vergeten slimme smaakmakers waar niemand iets bij mist. Een dagje zonder vlees? Iedereen kan het!

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl