HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

11 budget tips voor de zomer

Geplaatst op 27/06/2024 door love2bemama

Het is zomervakantie! Ga jij dit jaar op vakantie met je gezin of blijf je lekker thuis? Een vakantie in de achtertuin kan ook super relaxed zijn. En deze zomer een vakantie boeken schijnt niet zo makkelijk te zijn: alles is vol of te duur. Heb jij nog geen beslissing gemaakt voor deze zomer? Of ben je op zoek naar budget tips voor de zomer? Lees dan dit blog en doe hier je inspiratie op.

Het loopt zoals het loopt: budget tips zomer

Er zijn enkele redenen waarom we nog niks geboekt hebben. Aan de ene kant heb ik wel het idee dat ik altijd iets kan krijgen als ik echt weg wil. Mijn moeder zat vroeger in december al met de reisgidsen uren achter elkaar alles te bekijken en te berekenen, maar daar ben ik geen type voor. Ik heb daar het geduld niet voor. Na een half uur liggen die boekjes bij het oud papier, of moet ik buiten gaan afkoelen omdat anders de laptop op de grond ligt.

Daarnaast is het zo dat we het financieel gezien niet heel breed hebben. Ik heb dan stiekem toch ook wel een beetje de angst dat de wasmachine net kapot gaat als ik een vakantie boek en dan niet voldoende budget meer heb voor een nieuwe wasmachine. Daarnaast is onze zoon lichamelijk hard achteruit gegaan het laatste jaar, waardoor we toch wel het idee hadden dat de artsen op een operatie aan zouden sturen. We wilden niet dat de operatie uitgesteld zou worden doordat wij een vakantie geboekt hadden. Inmiddels is bepaald dat hij na de zomervakantie geopereerd gaat worden, dus dat houdt in dat we in de zes weken zomervakantie geen plannen hebben. Het betekent niet dat we niks gaan doen. Ik heb al leuke budget tips voor de zomer verzameld en die ga ik natuurlijk met jullie delen.

Lees verder op www.love2bemama.com