HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

15 tips voor gebruik van Vaseline

Geplaatst op 22/06/2024 door love2bemama

Als mama ben je altijd op zoek naar veelzijdige producten en tips die zowel praktisch als betaalbaar zijn. Vaseline is zo’n product dat in geen enkel huishouden mag ontbreken. Hier zijn vind je verrassende tips voor gebruik vaseline om het leven van jou (en je kinderen) een beetje makkelijker te maken. Een blog met tips voor gebruik van Vaseline. Je zult versteld staan waar je een potje doodeenvoudige Vaseline allemaal voor kunt gebruiken. Zelf nog een goede tip? Deel hem met ons!

➡️ Volg je mij al op Instagram? Ik neem je mee in ons dagelijks leven met 3 kinderen van 15, 13 en 11 jaar. Sinds 2021 wonen we op Curacao.

Tips voor gebruik van vaseline

Vaseline is een goedkoop en veelzijdig product dat je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Het biedt niet alleen praktische oplossingen voor alledaagse problemen, maar het zorgt ook voor de tere huid van je kind, waardoor het een must-have is in elk huishouden.

1. Verzachten van Luieruitslag

Luieruitslag kan een ware nachtmerrie zijn voor zowel baby’s als ouders. Vaseline kan helpen de pijnlijke huid te beschermen en vochtinbrengend werken, waardoor het ongemak voor je kleintje wordt verminderd. Na een luierwissel, reinig en droog het gebied grondig en smeer een dun laagje vaseline over de getroffen plek. Dit vormt een beschermende barrière die helpt irritatie door vocht en wrijving te voorkomen.

2. Bescherming tegen Eczeem

Kinderen met gevoelige huid kunnen vaak last hebben van eczeem. Vaseline is een uitstekende vochtinbrenger die helpt de droge huid te verzachten en jeuk te verlichten. Breng een kleine hoeveelheid aan op de droge plekken op de huid van je kind, vooral tijdens de koudere maanden, om een uitbraak van eczeem te helpen voorkomen.

Lees verder op www.love2bemama.com