HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

20 gratis uitjes meivakantie 2024

Geplaatst op 23/06/2024 door love2bemama

De zomervakantie staat voor de deur. Een periode waarin gezinnen vaak op zoek zijn naar leuke activiteiten om samen te ondernemen. Echter, uitstapjes kunnen snel duur uitvallen, vooral als je eropuit trekt met het hele gezin. Gelukkig zijn er in Nederland tal van leuke activiteiten die volledig kosteloos zijn. Van prachtige natuurwandelingen tot culturele ontdekkingstochtenEn van avontuurlijke speeltuinen tot leerzame boerderijbezoeken; er is meer dan genoeg te doen zonder dat het ook maar iets hoeft te kosten. In dit artikel deel ik 20 geweldige gratis uitjes voor de vakantie die je kunt bezoeken. Geniet van de vakantie waarbij je portemonnee onaangeroerd blijft!

➡️ Vind hier nog meer (gratis) uitjes voor de komende (mei) vakantie.

Gratis uitjes zomervakantie 2024: Het Amsterdamse Bos

📍 Amsterdam
💰 Gratis

Het Amsterdamse Bos is een perfecte bestemming voor gezinnen die willen genieten van een actieve en leerzame dag in de natuur. Dit immense park, drie keer groter dan Central Park in New York, biedt een scala aan activiteiten die speciaal zijn afgestemd op kinderen. De speelbossen in het bos zijn speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs de natuur te laten ontdekken. Ze kunnen klimmen op natuurlijke structuren, verstoppertje spelen tussen de bomen en avontuurlijke paden volgen die door het hele bos kronkelen. Elk seizoen verandert het landschap, wat zorgt voor een steeds nieuwe ervaring. De eilanden in de Grote Vijver van het Amsterdamse Bos vormen een avontuurlijk speelbos voor kinderen.

Naast de speelbossen is de Geitenboerderij Ridammerhoeve een absolute aanrader. Hier kunnen kinderen geiten, kippen, koeien en paarden van dichtbij zien en zelfs helpen met voeren. De boerderij biedt educatieve programma’s waarbij kinderen leren over het leven op de boerderij en het belang van duurzaamheid. Met picknickplekken verspreid door het hele bos, is er altijd een mooie plek in de schaduw of juist in de zon om te genieten van zelf meegebrachte snacks of een ijsje van de boerderij. Zo biedt het Amsterdamse Bos een ideale mix van educatie en ontspanning, volledig gratis en onvergetelijk voor jong en oud.

Lees verder op www.love2bemama.com