HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

26 tips: de leukste speelplekken in Nederland

Geplaatst op 26/06/2024 door love2bemama

Wat zijn de leukste speelplekken in Nederland om te bezoeken? Het is zomervakantie en prachtig weer. Blijf je thuis in Nederland of zoek je gewoon een leuk dagje uit? Dan ben je in deze blog op het juiste adres. Ik vertel je namelijk wat de leukste speelplekken in Nederland zijn. Met dank aan mijn volgers waar ik de tips van heb gekregen en die ik hier met jullie deel. 

De leukste speelplekken in Nederland vind je hier. Hieronder heel veel tips waar je uit kunt kiezen. Op willekeurige volgorde geplaatst. De speelplekken zijn niet allemaal gratis. Als je ervoor moet betalen zie je dit 💰tekentje staan. Tevens vallen misschien niet alle tips onder ‘speeltuinen’ maar ik heb hier (gratis) speelplekken geplaatst en kleinschalige attractieparken voor een kleine prijs. Een compleet overzicht voor de leukste speelplekken van Nederland. Ontbreekt er een toffe speelplek? Laat het mij vooral weten, wellicht voeg ik hem toe!

Hierbij: De leukste speelplekken in Nederland!

Wij hebben voor jou een mega groot overzicht van de leukste speelplekken in Nederland. Gratis of voor een kleine prijs. We wensen je veel speelplezier. En als je aanvullingen hebt; laat het ons vooral weten. Dan voegen we de leukste speelplekken toe. Wat wij ook leuk vinden is dat je ons laat weten als je bij één van deze leuke speelplekken bent geweest via dit blog.

1. Boer spelen bij speeltuin en ijsboerderij de Drentse Koe (Ruinerwold, 💰)

Dit is onze nummer 1 van leukste speelplekken in Nederland (dat komt ook omdat we dichtbij wonen!). Neem je kids eens mee naar het boerenland. Op deze speelboerderij kunnen ze rondrijden op een mini-traktor, dieren aaien, springen en klimmen. En als kers op de slagroom kunnen ze ook nog boerenbiljarten.

Lees verder op www.love2bemama.com