HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Verhuizen naar Curacao met kinderen tips!

Geplaatst op 30/06/2024 door love2bemama

In januari 2021 hebben wij impulsief besloten om voor 6 maanden met ons gezin naar Curacao te gaan. Inmiddels wonen wij hier bijna 3 jaar en hebben we hier twee jaar geleden ook een eigen huis gekocht. Op mijn Instagram en TikTok krijg ik dagelijks vragen over verhuizen naar Curacao met kinderen en probeer ik ook veel informatie te delen. Ben jij aan het onderzoeken of wonen op Curacao iets voor jou en je gezin is of ga je binnenkort wonen op Curacao? In deze blog heb ik voor jou de beste tips voor gezinnen op een rijtje gezet. En… vergeet mij niet te volgen op Instagram en TikTok om van de beste tips op de hoogte te blijven en onze ervaringen en avontuur te volgen.

Curacao is populair!

Curacao is momenteel niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook zijn er steeds meer gezinnen die interesse hebben in een emigratie naar Curacao of hier sinds kort wonen. Curaçao heeft een levendige cultuur en adembenemende stranden. Het is een prachtige bestemming voor expats, vooral voor diegenen met kinderen.

Het eiland biedt een unieke combinatie van ontspannen levensstijl en culturele diversiteit, wat het een ideale plek maakt voor gezinnen om te wonen en op te groeien. Als je interesse hebt in wonen op Curacao lees dan deze blog. Hier vind je ‘de beste tips wonen Curacao’: waar moet je rekening mee houden en als voorbereiding op een eventuele emigratie naar Curacao met kinderen.

Lees verder op www.love2bemama.com