HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Celebrities in Sportkleding #7

Geplaatst op 13/07/2015 door optimavita

Celebrities in Sportkleding #7

Bijna twee maanden geleden schreef Anneloes het laatste artikel over celebrities in sportkleding. Ik blijf het leuk vinden om te kijken naar wat voor sportkleding anderen dragen, het geeft me inspiratie voor mijn eigen garderobe. Kijk daarom snel mee naar editie 7 van "Celebrities in Sportkleding'!

In dit artikel geef ik je mijn mening over de outfits van celebs. Ik hoor ook graag wat jouw favorieten zijn, smaken verschillen natuurlijk ontzettend! Ik heb weer een boel outfits verzameld, so lets get going!

Vrouwen1

Ik begin direct met een paar toppers. de broek met slangenprint van Alex Gerrard (L) vind ik echt geweldig! De combinatie met een basic flowy witte top is naar mijn idee perfect. En als we het dan toch over gave broeken hebben, kijk die van Alessandra Ambrosio! Super gaaf, ook weer heel leuk gecombineerd met een basic top en een sportBH in een matchend kleurtje, love it. Ashley Tisdale gaat voor meer basic, maar ik vind het heel leuk dat het rood van haar schoenen terug komt in haar sportBH.

Vrouwen2

Zusjes Kim (L) en Khloe (M) Kardashian gaan beiden voor all black. Ik vind dit best heel mooi staan! Vooral met de schoenen van Khloe vind ik het geheel super gaaf, deze geven net een beetje die "edge' waar ik van houd. Heidi Klum ziet er zoals altijd prachtig uit. De limekleur van haar jack komt terug in haar broek en zelfs in haar schoenen!

Lees hier verder over meer outfits op Optima Vita!

,