HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Waarom het dragen van een sport bh belangrijk is

Geplaatst op 12/07/2015 door boostyourhealth

Vijf redenen waarom het dragen van een sport bh belangrijk is

Je sporttas is ingepakt; leuke sportkleding en een paar fijne schoenen. Maar hoe zit het met een goede sport bh? Draag jij wel de juist sport bh? Een goede sport bh is namelijk ontzettend belangrijk! Lees hieronder waarom:

1. Support.
Borsten verschillen van al onze andere lichaamsdelen, zij hebben geen natuurlijk support systeem. Denk maar aan je benen of armen; zij bestaan uit botten en spieren. Borsten hebben dit niet. Het dragen van een sport bh zorgt ervoor dat je borsten niet "uitrekken' als het ware. Ze blijven goed op hun plaats als je de juiste sport bh draagt.

2. Beperk bewegen.
Ben je die wiebelende borsten spuugzat? Het is een grote afleiding tijdens het sporten en je kunt je erg ongemakkelijk voelen. Draag een stevige sport bh en voorkom gewiebel.

3. Comfort.
Ze geven niet alleen steun en stevigheid, ook zijn ze stukken comfortabeler dan een normale bh! Ze zullen niet in je vel prikken en als het goed is heeft je sport bh brede banden zodat ze niet in je vel kunnen snijden.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

,