HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Fruitwater maken: 5 heerlijke combinaties

Geplaatst op 17/07/2017 door mindyourfeed

Water! Om eerlijk te zijn ben ik er eigenlijk sowieso wel gek op. Ik drink het de hele dag, liever nog dan een kop thee of een frisdrankje. Ik vind het dus gewoon echt lekker! Een tijdje terug deelde ik al mijn tips om voldoende water te drinken met je. Want hoewel er vast allerlei bewijs voor is dat je genoeg moet drinken, krijg ik gewoon hoofdpijn als ik dat niet doe. Dus een karaf water op mijn werktafel en zo kom ik de dag door. Maar omdat alleen water ook wel wat saai is, wil ik nog wel eens een fruitwater maken. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete combinaties met je!

Zeker als de temperaturen oplopen, blijf ik maar water drinken. En dan krijg ik er wel een beetje genoeg van… Wat ik dan lekker vind is om wat smaakmakers aan mijn water toe te voegen. Op die manier is het voor mij net een glas frisdrank. En hoewel ik niet van prik hou, kan ik een goed glas natuurlijke limonade zeker wel waarderen. Wat ik in mijn water doe, hangt vaak een beetje af van wat er nog in de koelkast ligt. Maar inmiddels heb ik een aantal combinaties gevonden om een heerlijke karaf fruitwater te maken die gewoon altijd goed zijn!

Lees verder op www.mindyourfeed.nl