HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 redenen om tijdens je werk in beweging te komen!

Geplaatst op 28/07/2018 door BetterbyGoalie

Beweging op je werkdag

  1. Het bevordert de creativiteit en je brein werkt beter
    Ben jij  iemand die in de lunchpauze alle social media apps afstruint, het nieuws checkt en je privé mail leest en beantwoordt? Je hoofd is dan nog steeds bezig met informatie verwerken. Het is veel beter om even je hoofd leeg te maken en je gedachten te verzetten.  Je zult zien dat je na je rondje een stuk frisser de rest van de dag begint, je bent helderder, creatiever en productiever.
  1. Hardlopen en bewegen werkt heel goed tegen stress!
    Een belangrijk punt in deze tijd. 1 op de 7 mensen kampen met burn-out klachten. En dat is zacht gezegd alarmerend! Door stress te verlagen kun je dit voorkomen. Als je tijdens je werk een rondje gaat sporten gebruik je je lichaam in plaats van je hoofd. Door te bewegen maak je verschillende hormonen en stofjes aan zoals endorfine en BDNF (brain derived neurotrofine  factor). Deze hormonen verlagen je stressniveau. Daarnaast schud je je stilzittende, gestreste lichaam wakker en heb je meer energie en rust in je hoofd om de rest van de dag te knallen.

Lees verder op www.Haveaniceday.com