HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

8 Tips Voor Een Reis Door Schotland

Geplaatst op 06/07/2018 door glow

Vooraf keken de meeste mensen vreemd op toen ze vroegen waar de reis heen ging. Schotland? Het lijkt een niet zo populaire bestemming, al is het alleen maar vanwege het weer. Maar al tijdens de reis werd ik regelmatig om tips gevraagd. Want de natuur, de views en de bijbehorende foto’s kregen dikke likes. Wij reisden 2,5 week door Schotland en het was ge-wel-dig! Dus ja, tips heb ik zat! Hoewel het land zó veel te bieden heeft, dat het vraagt om keuzes. Hoe dan ook, dit zijn mijn 8 tips voor een reis door Schotland!

#1 Ga kamperen
Voor mij was het een eerste kampeervakantie. Ik hou van ‘the outdoors’ maar écht kamperen deed ik nog nooit. Wij reisden door Schotland met een campervan en dat vond ik perfect. Een ‘van’ is namelijk klein genoeg om alle wegen te kunnen rijden en groot genoeg om comfortabel te kamperen. Je reist en slaapt in het busje en dat maakt het echt je verblijf voor de reis. Omdat er veel gekampeerd wordt in Schotland zijn overal prima campings te vinden. De leukste zijn wat mij betreft de kleine campinkjes middenin de natuur of langs de weg. Maar in Schotland mag je ook bijna overal wildkamperen. Dat betekent dat je de camper (of je tentje) zomaar op kunt zetten wanneer je niet meer verder wilt reizen of een mooie plek tegenkomt: ideaal! Natuurlijk kun je ook prima langs hotelletjes en B&B’s, maar dan mis je wat mij betreft wel de bijzondere slaapplekjes middenin de natuur die Schotland te bieden heeft!

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl