HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Blaasontsteking? 5 tips om te voorkomen én vanaf te komen

Geplaatst op 29/07/2018 door feelgoodbyfood

Maar zelfs wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je last krijgen van allerlei kwalen. We hebben onze gezondheid helaas niet helemaal zelf in de hand.

Blaasontsteking (een urineweginfectie) is zo een kwaal die regelmatig voorkomt (vooral bij vrouwen) en vaak terugkomt.Ik denk dat iedere vrouw die ik ken wel eens blaasontsteking heeft gehad. Wist je dat een blaasontsteking de tweede meest voorkomende infectie in het menselijk lichaam is?

Geen onderwerp waar je misschien graag over praat, maar dus wel een veel voorkomende kwaal en een heel vervelende. Gelukkig zijn er natuurlijke middelen en tips om blaasontsteking te voorkomen en om er vanaf te komen. Of in ieder geval te verminderen. Daarom een interessant onderwerp om het over te hebben op de blog.

Belangrijk:probeer eerst deze natuurlijke middelen voordat je naar antibiotica grijpt (tenzij op advies van je huisarts uiteraard). Antibiotica doodt inderdaad de slechte bacteriën, maar ook de goede! Hierdoor ben je na het (veelvoudig) gebruik van antibiotica vaak nog veel verder van huis. Daarnaast heeft antibiotica vaak veel bijwerken.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl