HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Question: Scheren, epileren of waxen??

Geplaatst op 12/07/2018 door optimavita

Ontharen

Er zijn tegenwoordig zo veel manieren om te ontharen! Je kunt scheren, epileren of waxen, maar ook definitief ontharen met een laser of ontharingscrème gebruiken is een optie. Allemaal hebben ze hun eigen voordelen en nadelen. Daarnaast is er een hele groep vrouwen die er bewust voor kiest om níet te ontharen. Daar is ook iets voor te zeggen, want we zijn nu eenmaal zo geboren! Toch voel ik mezelf fijner met gladde benen, gladde oksels en een gladde bikinilijn. Al jaren ben ik op zoek naar een fijne manier van ontharen.

Mijn onthaar-geschiedenis

Ik weet nog heel goed dat ik de eerste keer mijn benen schoor, met de ladyshave van mijn moeder! Ik was toen denk ik ongeveer 13 jaar en schaamde me diep. Niemand mocht weten dat ik mezelf schoor. Na een tijdje kwam ik erachter dat het toch niet helemaal glad werd op die manier. Ik stapte over naar scheermesjes en heb tijdenlang de Venus-mesjes van Gillette gebruikt. Een keer was ik nieuwsgierig naar ontharingscrème, ik probeerde het op mijn oksels en bikinilijn. Wat een rommel! Het stonk vreselijk en verwijderde niet al mijn (best hele stugge) haartjes. Toch maar terug naar scheren dus.

Lees verder op www.Optimavita.nl