HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Sportrade fit- en welness 10 jaar! Gefeliciteerd!

Geplaatst op 10/07/2018 door optimavita

Wat Sportrade voor mij speciaal maakt

Ik ben al heel wat sportscholen binnen geweest. Wat ik enorm waardeer aan de visie van Hans Gerritsen, de eigenaar van Sportrade, is dat kwaliteit altijd bovenop staat. We hebben goed opgeleid personeel en fitnessapparatuur van de beste merken, maar ook een luxe koffiemachine en de beste tosti’s die ik ken. Ondanks dat vind ik de sfeer ontzettend toegankelijk! Dat hoor ik ook vaak als feedback van onze klanten. Iedereen voelt zich thuis, van jong tot oud, fit tot ongetraind, dik tot dun en arm tot rijk. Ik krijg altijd een grote glimlach als ik de grootste bodybuilder een gezellig gesprekje zie voeren met een van onze oudste leden.

Daarnaast is het super fijn dat er een groot aanbod is binnen het centrum. Zo hebben we een sauna, Turks stoombad, zonnebank, veel verschillende groepslessen en een aparte HIIT trainingsruimte. Maar ook een fysiotherapiepraktijk en een psycholoog. Voor mij als diëtist is vooral dit laatste natuurlijk super fijn, in verband met het doorverwijzen van cliënten.

Lees verder op www.Optimavita.nl