HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Tropische smoothie met limoen

Geplaatst op 07/07/2018 door eetpaleo

Geniet jij ook zo van het prachtige weer nu in Nederland? Ik wel! Mijn man en ik zijn afgelopen weekend verhuisd naar ons nieuwe huis – van een appartement middenin de stad naar een huisje mét tuin in een dorp. Terwijl mijn man volop aan het klussen was daar heb ik ons alvast een tuinset cadeau gedaan, zodat we in ieder geval heerlijk buiten zouden kunnen zitten – onze grote droom wat betreft een woning. Maar om een lang verhaal kort te maken: hoe lekker is het om buiten zo’n lekkere, frisse smoothie te drinken!?

De lekkerste ingrediënten bij elkaar

Deze tropische smoothie met limoen is echt verrassend lekker namelijk. Oké, ik heb natuurlijk makkelijk praten want ik ben dol op zowel mango als banaan als kokos als gember als limoen, maar de combinatie van deze ingrediënten maakt ze alleen nog maar beter.

Super verfrissend en geeft je meteen energie. Oja en wil je weten welke kokosmelk ik nu aanraad voor een smoothie als deze? Dus niet de ‘kokosdrink’ van de melkafdeling van de supermarkt, maar juist een andere. In dit artikel lees je er alles over.

Ingrediënten

  • 2 rijpe mango’s, geschild en in blokjes
  • 2 bananen, in plakjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 cm gemberwortel, geschild
  • 3 el limoensap

Lees verder op EetPaleo.nl!