HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Zomerse sporten

Geplaatst op 25/07/2018 door eatrunlove

Je hoort mij niet klagen hoor, maar het is best warm heh! Al weken op rij schijnt de zon in Nederland. Ik kan me niet herinneren wanneer het voor het laatst zulk prachtig weer was. Ik vind het heerlijk! En ja, ik blijf ook lekker sporten in de zomer. Het liefst in de ochtend zodat ik ’s avonds andere dingen kan doen. In de zomer crossfit ik ook gewoon , ondanks dat het binnen is. Maar ik probeer ook wat meer naar buiten te gaan! Natuurlijk kun je lekker gaan hardlopen of fietsen – doe ik zelf ook heel graag in de zomer – maar heb je wel eens aan andere zomerse sporten gedacht? In deze blog deel ik een aantal leuke zomerse sporten.

Zwemmen

Als het super warm is plons je natuurlijk graag in het water, maar heb je er wel eens over nagedacht om dit als workout te doen? Je kunt een aantal baantjes gaan zwemmen als je toch al ergens aan het zonnen bent waar je kunt zwemmen, maar je kunt ook naar een (buiten)zwembad gaan en daar je workout doen. Met een uurtje zwemmen verbrand je stiekem behoorlijk wat calorieën!

Lees verder op www.eatrunlove.nl