HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

10 producten die ongezonder zijn dan ze lijken

Geplaatst op 23/07/2019 door vivonline

Een van de belangrijkste redenen waarom men ongezonder eet dan gedacht, is door verwarring rondom voedingsmiddelen. Wat is nou wel echt gezond om te eten en wat niet?

Bovendien is elk lichaam anders en is er geen dieet dat voor iedereen werkt. Toch zijn er absoluut voedingsmiddelen die men als gezond beschouwt, die uiteindelijk veel ongezonder zijn dan het lijkt.

Glutenvrije voeding

Glutenvrij klinkt fantastisch. Maar let er wel goed op dat sommige van deze producten/merken suikers, siroop en alternatieve vormen van glucose gebruiken.

Vruchtenyoghurt van de supermarkt

Natuurlijke yoghurt kan vol zitten met goede kwaliteit eiwitten, calcium en vitamine B. Helaas gaat dit niet op voor de meeste vruchtenyoghurt die in de supermarkt wordt verkocht. Vaak zitten in deze pakken yoghurt veel suiker en toegevoegde smaak- en kleurstoffen. Kijk naar de ingrediënten op de verpakking om te kijken of dit aan jouw favoriete yoghurt is toegevoegd. Wil je toch yoghurt eten, kies dan voor Griekse yoghurt.

lees verder:

https://www.vivonline.nl