HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Bar Cava | Cava, champagne en tapas in hartje Utrecht

Geplaatst op 17/07/2019 door beaufood

Op de menukaart vind je onder andere verse calamaris met citroenmayonaise, gegrilde asperges met serranoham, grote gamba’s met gerookt paprikapoeder van de grill, camembert uit de oven, verse vijgen met roquefort en (hier bestellen Mike en ik altijd steevast een portie van) pimientos de padrón. Dit zijn gefrituurde Spaanse pepers. Geen zorgen, ze zijn niet heet ;) Ze maken een beetje paprika-achtig en zijn top in combinatie met zeezout. Verder hebben ze naast cava en champagne ook diverse wijnen, sangria, gin & tonic’s en cocktails. Ook veel non alcoholische keuzes trouwens! We probeerden voor de grap een alcoholvrije cava en die was serieus goed, haha.

Nog even over het eten: zoals ik hierboven al zei kun je borrel plateau (vlees, vis, kaas of een combi daarvan), een tapas plateau (met verschillende gerechten van de kaart) of gewoon losse gerechten. Met een groep vind ik het altijd leuk om een of twee plateaus te bestellen. Kortom: een top tent waar ik graag kom :)

Lees verder op www.beaufood.nl