HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Eetdagboekje van ILH’s Lindelotte

Geplaatst op 16/07/2019 door ilovehealth

Een nieuw eetdagboekje van Lindelotte! ILH’s Lindelotte geeft jullie een kijkje in haar eetpatroon. Wie weet halen jullie hier leuke inspiratie uit! Kijk je mee?

Maandag

Een weekendje met veel drankjes en gezelligheid. Even weer een beetje rustig aan 😉 Ik start mijn dag met een bakje sojayoghurt met granola en blauwe bessen. Lekker simpel! Daarbij een cappuccino met havermelk.

Ik houd het vol tot de lunch en eet 4 rijstwafels op kantoor. Er gaat van alles op: avocado, hummus  geitenkaas, zoete aardappelspread en komkommer.

Tussendoor snack ik een pulpreep van Frecious. Die met biet vind ik het lekkerste!

Oeps.. Iets te laat thuis. Eigenlijk heb ik geen tijd meer om te koken en eten voor ik ga sporten. Ik eet 2 crackers met pindakaas, komkommer en sambal en 1 met pindakaas en banaan voor ik een lesje Rocylce ga volgen. Lekker zweten!

Ik kom pas om 21:15 uur thuis van sporten. Mijn huisgenootje heeft in de tussentijd gekookt (handig he). Dus ik eet nog wat curry met haloumi, spinazie en zilvervliesrijst.

Dinsdag

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl