HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Favorieten van juni 2019

Geplaatst op 21/07/2019 door eatrunlove

En dan nu even een terugblik op de maand juni, de maand waarin ik met verlof ging en veel meer leuke dingen deed!

Babykamer afmaken

Ik wilde graag voor mijn verlof de babykamer afmaken, zodat ik tijdens mijn verlof daar niet meer mee bezig hoefde te zijn. De babykamer is dus zo goed als af, op nog wat leuke aankleding en accessoires na. Inmiddels hebben we ook een stoel gekocht (die links naast de commode staat), komen er nog wat boekenplankjes aan de muur en hebben we een ander krukje voor het konijn (= lamp links in de foto) gekocht. Ben nu heel blij met het kamertje, maar grappig weetje: toen het behang net op de muren zat, zei ik tegen mijn vriend dat ik het toch niet zo leuk vond en het er misschien wel weer af zou halen. Hij werd gek (en terecht, hahah). Maar eenmaal met de meubeltjes erbij, vind ik het hartstikke leuk geworden!

Een nieuwe blender testen

Bosch nodigde mij uit bij hen op kantoor om hun nieuwste VitaMaxx blender te bewonderen en te testen. Ten eerste was ik enorm onder de indruk van het kantoor zelf in Hoofddorp. Dit is een totaal groen kantoor. Naast dat het er prachtig uit ziet, is het dus ook nog eens heel erg groen. De VitaMaxx zelf is ook een pareltje, een zogenaamde vacuumblender. Dat houdt dus in dat ingrediënten eerst vacuum gezogen worden en pas daarna geblend. Dit zorgt voor beter behoud van vitamines en mineralen, maar het ziet er ook smakelijker uit en je kunt het langer bewaren. En wat ik dus ook echt ideaal vind, is de “clean” functie op de VitaMaxx. Een fan hier!

Lees verder op www.eatrunlove.nl