HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Gezond lunchen onderweg

Geplaatst op 06/07/2019 door eatrunlove


Langer houdbaar door vacuümproces

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Bosch of ik één van hun nieuwste paradepaardjes wilde testen; de VitaMaxx vacuümblender. De VitaMaxx onttrekt tijdens het klaarmaken zuurstof aan jouw smoothie en daardoor bevat deze minder luchtbellen, minder lagen en blijft hij langer vers. Door het vacumeren van de smoothie kun je deze tot wel twee keer langer vers houden. En dat betekent dat je een smoothie ook al ’s avonds kunt klaarmaken. Over het algemeen ben ik niet zo’n voorstander om eten en drinken de avond ervoor al klaar te maken, maar het scheelt natuurlijk wel tijd. Ik was dus heel erg benieuwd of je smoothie daadwerkelijk langer vers en lekker blijft.

#healthyhabits

Bij een vacuümblender denk ik al gauw aan een fancy en ingewikkeld apparaat. Fancy is de VitaMaxx zeker, maar ingewikkeld niet. Je gooit alle ingrediënten voor jouw gezonde smoothie in de VitaMaxx, drukt op “auto” en hij start automatisch. Eerst met vacumeren en daarna met blenden. Dit duurt bij elkaar ongeveer een minuutje. De blenderkan ontlucht je en daarna kun je de smoothie uitschenken. Je kunt hem ook zonder te ontluchten in de koelkast zetten en later gebruiken. Er wordt een speciale beker bijgeleverd, die je daarna ook weer kunt vacumeren zodat je de smoothie ook makkelijk onderweg mee kan nemen. En wat ik dus echt top vind, is dat er een schoonmaakfunctie op zit. Geen gedoe met zelf afwassen, maar gewoon een drupje afwasmiddel en wat water. Daarna even omspoelen en klaar.

Lees verder op www.eatrunlove.nl