HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Leukste apps voor op je smartphone // healthy en happy

Geplaatst op 11/07/2019 door ilovehealth

We kunnen bijna niet meer zonder: de smartphone. Hoewel we soms best een beetje mogen afkicken en dat ding aan de kant mogen gooien, kan je smartphone ook hartstikke handig zijn. Of gewoon even schaamteloos vermaak. ’s Avonds op de bank ploffen na een dag werken en zonder na te denken je insta-feed checken. Zolang je niet te veel en te lang op je telefoon zit, is daar niks mis mee. Wat zijn nou de leukste apps voor op je telefoon op het gebied van food en health? En dan laten we the usual thing (insta, pinterest, youtube, Facebook, WhatsApp etc.) even achterwege. Wij zette de leukste apps voor jou op een rijtje.

Wunderlist

Ik ben gek op lijstjes. Boodschappenlijstjes, to do, to buy, receptjes die ik wil maken, hotspots waar ik heen wil, lijstjes met leukste apps 😉 Met de Wunderlist app maak je heel makkelijk lijstjes en vink je snel af wat je hebt gedaan. Je kunt ook lijstjes delen met mensen. En voor dingen die je echt niet mag vergeten stel je een herinnering in.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl