HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Sardinië blog #1 Eten, slapen en mooie stranden in en rondom Castelsardo

Geplaatst op 19/07/2019 door beaufood

Wij begonnen onze negendaagse Sardinië reis in Castelsardo. Misschien ken je dit stadje wel uit seizoen drie van Nieuwe Buren? Het is een pittoreske en kleurige stad. Een perfecte plek om eerst even uit te rusten van de reis en de drukte van thuis. Daarna reden we door naar Bosa om uiteindelijk te eindigen in de hoofdstad van Sardinië, Cagliari. Wij hebben alleen de eerste drie nachten een accommodatie geboekt en daarna zijn we lekker met de wind meegewaaid. Misschien wil je namelijk nog een nachtje blijven op een plek waar je het fijn vindt en misschien heb je juist wel weer zin om door te gaan naar het volgende stadje. Omdat wij daar in juni waren, net buiten het hoogseizoen om, ging dit perfect en hadden we elke keer ruime keuze uit leuke en betaalbare accommodaties. In deze blog geef ik je mijn tips voor eten en slapen in en rondom Castelsardo, inclusief mooie stranden!:D

Overnachten bij Sapore Di Mare

Sapore Di Mare is een super schone en fijne Airbnb met Antonella als superhost. Deze accommodatie ligt midden in Castelsardo, met leuke restaurantjes op één minuut loopafstand. Daarbij boeken wij altijd een accommodatie met keuken zodat we ’s ochtends een eigen ontbijt kunnen maken. Je kunt de auto gratis voor de deur parkeren!

Restaurant Aragona in Castelsardo

Op onze eerste avond hobbelen we hand in hand door Castelsardo. Het is één romantisch plaatje. Als echte Hollanders krijgen we rond 18.00 trek, maar de Sardijnen openen vaak pas rond 20.00 hun keukens. Geen probleem, dan drinken we eerst een glas gekoelde rode wijn met wat bruschetta’s. Later die avond schuiven we aan op het terras van restaurant Aragona. Met uitzicht over zee en in de avondzon ben ik zielsgelukkig dat we op Sardinië zijn. Er hang een ontspannen sfeer en we bestellen een portie verse inktvis en een bord mosselen in rode peper en knoflookolie. Het leven is meer dan goed.

Lees verder op www.beaufood.nl